Werkwijze

Samen met u inventariseren we eerst uw behoefte toegespitst op uw situatie. Uw gezin, uw bedrijf, uw huis, uw carrière, uw toekomstplannen. Deze en meer van deze onderwerpen vormen namelijk de bouwstenen van uw financieel plan. Dit ‘maatwerk’ pakt voor u zo gunstig mogelijk uit. Daar kunt u op rekenen bij Finance 4 All.

Belang van de klant
Ons uitgangspunt is altijd het belang van de klant. Wij adviseren alsof het een advies is voor onszelf of onze kinderen.
Beloftes nakomen is heilig bij ons. Mede door onze doorlopende bestudering van de markt en de regels kennen we de jongste (on)mogelijkheden. Daarom doen we nooit loze beloftes. Onze adviseurs zijn mensen waar u van op aan kunt.

Zeggen wat je doet
We hanteren een heldere en duidelijke manier van werken met korte communicatielijnen naar klanten, aanbieders en andere partijen. Bovendien spreken we graag in gewone mensentaal. Zo voorkomen we misverstanden en zijn onze werkzaamheden eenvoudig te controleren.

Het kloppend hart van uw financiën
Geld stroomt door het leven als bloed door de aderen. Finance 4 All zorgt ervoor dat die stromen gaan waar ze moeten en kunnen gaan. Daarom noemt de financieel planner zichzelf wel eens ‘het kloppend hart van uw financiën’. Een rake vergelijking. Zeker als we in ogenschouw nemen dat een relatie met Finance 4 All er een is van de lange duur. Want voor welke vraag, welk idee of welke overweging nu of in de toekomst, onze adviseur staat u bij met raad en/of daad.

Eerlijk en onafhankelijk
Finance 4 All werkt volledig onafhankelijk van aanbieders of andere belanghebbende partijen. We zijn niet gebonden aan commissieafspraken of andere begunstigende overeenkomsten. Het advies c.q. het plan dat we opstellen, past daarom ook echt het beste bij u en uw situatie. We werken eerlijk en begrijpelijk!

Dienstenwijzer Finance 4 All
Naast algemene informatie over Finance 4 All Insurance en Finance 4 All vindt u in deze Dienstenwijzer uitgebreide informatie over onze dienstverlening en onze klachtenregeling. Klik hier voor de Dienstenwijzer.