Actueel

 

23 november 2017

Informatie met betrekking tot Wwft

Finance 4 All valt onder de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme (Wwft). De Wwft richt zich op het voorkomen en bestrijden van witwassen en terrorismefinanciering.

Wij zijn daarom verplicht melding te maken van ‘ongebruikelijke transacties’.

Voor meer informatie klik hier (Bron: www.afm.nl).

 

19 juni 2017

Hierbij willen wij u op de hoogte brengen van het volgende:

De Belastingdienst verzendt momenteel brieven betreffende mededeling beëindiging toezending elektronische kopieën. Deze brief is niet duidelijk en zorgt mogelijk voor verwarring u. Wij hebben hierover telefonisch contact met de Belastingdienst gehad en wij kunnen u mededelen dat er voor u NIETS verandert.

De Belastingdienst is overgestapt op een ander systeem en formeel gezien moeten ze dan aangeven dat ze stoppen met de toezending van elektronische kopieën. Helaas vermelden ze daarbij niet dat er een ander systeem voor in de plaats is gekomen.Het oude systeem is namelijk overgenomen door het SBA-systeem (Service Berichten Aangifte), op die manier ontvangen wij, als intermediair, nu de berichten van de Belastingdienst.

Kortom, er verandert voor u niets en wij blijven gewoon alle berichten van de Belastingdienst ontvangen.

  

5 december 2016

Per 01 januari 2017 gelden voor het verkrijgen van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie nieuwe voorwaarden en normen.

Voor de belangrijkste veranderingen klik hier (Bron: www.nhg.nl)

 

25 november 2016

Meer ZZP'ers een hypotheek met NHG na 12 maanden zelfstandigheid

Voor veel ondernemers is de weg naar een eigen woning een hobbelig pad wat genomen dient te worden. Door de verruiming van de maatregel, komt de stap tot verkrijging van een hypotheek wellicht toch dichterbij.
Finance 4 All helpt u graag bij het inventariseren en onderzoeken of er door deze verruiming mogelijkheden bestaan.

Voor meer informatie klik hier (Bron: www.nhg.nl)

 

14 april 2016

Kopen naar wens Vught (Woonwijze)

Een betaalbare woning in Vught wordt werkelijkheid. Droomt u ook van een eigen huis? Een huis dat volledig voldoet aan uw wensen en ook nog eens betaalbaar is? Het unieke concept "Kopen naar Wens" biedt ook mensen met een bescheiden inkomen de mogelijkheid om een woning te kopen. Met "Kopen naar Wens" houdt u uw woonlasten laag, soms zelfs lager dan bij een sociale huurwoning.

U kunt met ons een afspraak maken, wanneer u wilt weten wat uw financiële mogelijkheden zijn. Wij zijn goed bekend met de financieringsmogelijkheden van "Kopen naar Wens".

Voor meer informatie, zie folder Kopen naar Wens

 

10 februari 2016

Vaarwel blauwe envelop
"U doet veel zaken online, ook bij de Belastingdienst. Vanaf nu ontvangt u steeds meer berichten van de Belastingdienst in uw persoonlijke, digitale brievenbus bij de overheid. Zo hebt u al uw post handig bij elkaar. Bijvoorbeeld het bericht over uw aanslag, waarin u leest of u belasting betaalt of terugkrijgt."

Ontvang uw post van de overheid voortaan digitaal. Activeer daarom uw Berichtenbox op MijnOverheid.
U kunt ook iemand anders machtigen om bepaalde berichten in uw Berichtenbox te lezen.
Kijk op belastingdienst.nl/digitalepost of mijn.overheid.nl
Voor het activeren van uw Berichtenbox op MijnOverheid hebt u DigiD nodig. Als u nog geen DigiD hebt, dan kunt u deze aanvragen via digid.nl/aanvragen.

 

05 februari 2016

Wilt u dat uw intermediair gegevens van de vooraf ingevulde aangifte 2015 kan gebruiken?
Als u van de Belastingdienst een brief met formulier "Registratie machtiging intermediair goedkeuren" hebt ontvangen, stuur dit formulier dan ruim voor 19 maart 2016 naar uw intermediair, want deze heeft de activeringscode nodig, en daarmee keurt u de machtigingsregistratie goed.
Als u niet akkoord gaat, lees in de brief van de Belastingdienst wat u dan moet doen.
 

Wilt u dat uw intermediair een Servicebericht Aanslag ontvangt?
Als u van de Belastingdienst een brief met formulier "Registratie machtiging intermediair afwijzen of intrekken" hebt ontvangen, stuur dit formulier alleen retour naar de belastingdienst, indien u niet wilt dat uw intermediair deze serviceberichten ontvangt. Doe dit ruim vóór de in de brief genoemde startdatum van de registratie. Lees in de brief van de Belastingdienst wat u moet doen.

Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl/machtigingregistreren of www.logius.nl/machtigen.

 

29 januari 2016

BTW-aangifte

"Krap bij kas, dan doe je toch een keer een nihilaangifte?"

U zit wat krap bij kas en vraagt uw adviseur om een nihilaangifte btw in te dienen. Dan betaalt u die btw er volgend kwartaal wel bij en betaalt u per saldo dus genoeg. Simpel toch? Maar uw adviseur weigert. Hoezo eigenlijk?

 Klik hier voor meer informatie 

"Bewust een lage omzet in de btw-aangifte zetten of (onterecht) een nihilaangifte doen, is een misdrijf waar zware straffen op staan. Er wordt steeds feller op gecontroleerd. Uw adviseur of boekhouder kan daarom beter een correcte aangifte doen en een betalingsregeling voor u proberen te treffen."