Echtscheidingen

Gaat u scheiden of overweegt u om te gaan scheiden? Finance 4 All dient als bemiddelaar om gezamenlijk tot een door u beiden geaccepteerde oplossing te komen.

Voordelen bemiddeling door Finance 4 All
Wij bemiddelen niet alleen op juridisch gebied, maar ook fiscaal financieel, verzekeringstechnisch en erfrechtelijk. De geschillen worden gezamenlijk opgelost, waardoor er geen winnaars of verliezers zijn. Daarnaast is de keuze voor bemiddeling goedkoper dan juridische procedures. Het belangrijkste voordeel van Finance 4 All is dat wij niet alleen adviseren, maar ook alle gevolgen uitvoeren en inpassen. Uiteraard maken wij hierbij gebruik van echtscheidingsjuristen, die de afspraken vastleggen in een convenant. Tevens zullen zij de juridische gevolgen (waaronder indienen van het convenant bij de Rechtbank) afwikkelen. Hierdoor zullen uw kosten aanzienlijk lager liggen dan indien u gebruik maakt van alleen maar juristen.

Maak goede afspraken
Een goede financiële afwikkeling na de echtscheiding speelt een belangrijke rol. Wij helpen u graag bij het creëren van rust. Finance 4 All is uw partner en maakt graag goede afspraken over onderwerpen als:

  • Uw kinderen
  • Alimentatie
  • Het verdelen van de inboedel
  • Eventuele verkoop van het huis

Wilt u een onafhankelijke partij voor een goede financiële afwikkeling om uw echtscheiding tot een goed einde te brengen? Neem dan contact met ons.