Overzicht administratieve & fiscale diensten

 • Inrichten van administratie en boekhouding
 • Personeels- en salarisadministratie
 • Jaarrekening
 • Fiscale aangiften 

 

Inrichten van uw administratie en boekhouding

Een goede administratie is overzichtelijk, helder en geeft duidelijk inzicht in de financiële situatie van uw organisatie. Wij helpen u dan ook graag bij het opzetten en inrichten van uw administratie. 

Zelf uw administratie doen: online of bij ons op kantoor
Veel klanten kiezen ervoor om hun eigen administratie te doen. Dat kunt u online eenvoudig zelf doen. Via internet heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot uw eigen administratie. Via ons kantoor krijgt u de mogelijkheid om zelf te boeken waarbij wij kunnen meekijken. Mocht u tijdens het boeken vragen hebben dan zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar!

Uw administratie volledig uitbesteden
Als u als ondernemer geen tijd of zin hebt om uw eigen administratie te voeren, dan kunt u dit geheel aan ons uitbesteden. U kunt ons alle bonnen en facturen per post toesturen of deze bij ons op kantoor afgeven, we kunnen de (bank)bestanden digitaal inlezen of we komen bij u op kantoor langs om daar uw administratie bij te werken. De keuze is aan u!

BTW aangifte
Voor veel klanten dienen we de aangiften BTW in. Afhankelijk van uw werkzaamheden bent u verplicht per maand, kwartaal of jaar aangifte omzetbelasting te doen. Indien nodig, kunnen we u helpen met uw aangifte.

 

Uw personeels- en salarisadministratie

Voor zowel kleine als grote ondernemingen verzorgt Finance 4 All de complete salarisadministratie. Van het versturen van de maandelijkse salarisspecificaties en de jaaropgave voor werknemers tot periodieke en cumulatieve overzichten die u als werkgever nodig hebt. En dat alles tegen vaste tarieven.

Arbeidscontracten en vergunningen
Wij hebben veel ervaring met het opstellen van arbeidscontracten en het toepassen van CAO’s. Zo kunnen we u adviseren over de salarishoogte van medewerkers en helpen we u met het berekenen van de “kosten per uur”, zodat u precies weet hoeveel u kwijt bent aan personeelskosten. 

 

Uw jaarrekening

Opstellen en bespreken jaarrekening
Bij Finance 4 All stellen we uw jaarrekening op in heldere en begrijpelijke taal. Daarnaast bespreken we de jaarrekening indien gewenst persoonlijk met u, zodat we zeker weten dat u precies weet hoe uw onderneming er financieel voor staat.

Deponeren
Besloten vennootschappen (BV’s) zijn verplicht om hun jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Bij Finance 4 All helpen we u graag met het opstellen en in het juiste formaat aanleveren van deze deponeringsstukken.

Begrotingen en prognoses
Voor het aanvragen van een krediet, zakelijke lening of het doen van een grote investering met lease constructie is vaak een begroting of prognose nodig. Wij weten precies aan welke eisen een goede begroting moet voldoen en kunnen u goed helpen bij het opstellen van een realistische en haalbare prognose.

 

Uw fiscale aangifte

Belastingaangifte doen kan tijdrovend en complex zijn. Onze belastingadviseurs zijn op de hoogte van de laatste fiscale wet- en regelgeving en zorgen ervoor dat uw belastingaangifte tijdig en op de juiste manier wordt gedaan. U kunt bij ons terecht voor hulp bij de volgende belastingaangiften:

 • inkomstenbelasting
 • vennootschapsbelasting
 • omzetbelasting
 • loonbelasting
 • dividendbelasting
 • schenk- en erfbelasting
 • aanvragen van toeslagen

Bezwaar- en beroepschriften
In sommige gevallen kan het zijn dat u het niet eens bent met een beslissing van de Belastingdienst. Wij kunnen dan de correspondentie met de Belastingdienst voor u verzorgen. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanvragen van uitstel of het opstellen van een bezwaar- en beroepschrift.

Belastingcontrole
Indien u door de Belastingdienst wordt aangeschreven voor het instellen van een boekenonderzoek van uw bedrijf dan bent u bij Finance 4 All aan het juiste adres. Binnen Finance 4 All is ruime expertise aanwezig om u te begeleiden bij dit boekenonderzoek.